Despre noi

Despre noi

Silvanus a început în 1998, având ca obiect principal de activitate prelucrarea lemnului, concentrandu-se pe productia de panouri din lemn de fag, precum si pe scari si scari interioare.

De atunci, scopul nostru a fost de a oferi în mod avantajos o calitate foarte bună la un preț competitiv, deoarece clienții ne impun să fimm interesați și dedicați pentru a furniza produse prietenoase cu mediul înconjurător, urmând setul de linii directoare din partea Guvernului.

Echipa noastră a trecut printr-o pregătire riguroasă și aderă la proceduri de fabricație verificate în timp și controlate calitativ.

Ne mândrim cu munca noastră. Vrem ca produsele și serviciile noastre să depășească așteptările dvs. Vrem să fiți tratat corect și să fiți tratat cu respect în orice moment. Vă garantăm onestitatea completă pe parcursul întregului proiect, fără surprize sau exagerări.

În timp, am câștigat o reputație pentru calitate care continuă și astăzi, fiindcă firma se concentrează pe îmbunătățirea constantă prin tehnologie și tehnici de management verificate.

De asemenea, misiunea noastră este să facem ca angajații noștri și familiile lor să aibă un loc de muncă sigur, șansa la prosperitate, o îngrijire medicală adecvată și un viitor luminos.