Termeni de utilizare

Termeni de utilizare

Acest site este deținut de SC Silvanus SRL. Informația disponibilă pe acest site despre Silvanus se vrea a fi cât se poate de corectă. Cu toate acestea, nu putem garanta 100% pentru exactitatea informațiilor. Silvanus nu își asumă nicio responsabilitate pentru erorile de și din conținutul acestui site.

Declarațiile făcute pe acest site au fost făcute în conformitate cu cunoștințele și convingerile noastre. Cu toate acestea, rezultatele finale pot diferi semnificativ de declarațiile inițiale, deoarece acestea depind de un grup de factori competitivi și macroeconomici care, în unele cazuri, sunt foarte dificil de actualizat constant pe acest site. De aceea, accesând acest site, acceptați fără restricții sau rezervă următorii Termeni Generali de Utilizare a site-ului pe care ii puteți vizualiza sau tipări.

Orice răspundere pentru daunele generate de utilizarea acestui site web – fără a ține seamă de cauzele legale, inclusiv infracțiunile sau ofensele – este limitată la daunele cauzate cu bună știință sau prin neglijență gravă. În aceeași măsură, răspunderea obligatorie a SC Silvanus SRL pentru încălcarea contractuală, precum și totalitaea reclamațiilor vor fi limitate la daunele sau prjudiciile previzibile. Acest lucru nu va afecta răspunderea SC Silvanus SRL în ceea ce privește legea referitoare la calitatea produsului sau alte garanții furnizate anterior. De asemenea, limitările responsabilităților menționate anterior nu se aplică în cazul vătămarilor corporale, amenințărilor sau atentării la viața sau sănătatea unei persoane.

Silvanus se angajează să nu permită pătrunderea virușilor pe site-ul Silvanus, pe de altă parte, Silvanus nu poate garanta absența completă a virușilor. În consecință, vă recomandăm să acordați o atenție deosebită protecției împotriva virușilor (de exemplu, prin scanare) înainte de a descărca date și documente de pe site.

SC Silvanus SRL nu este responsabil pentru erorile serviciilor oferite pe site-ul Silvanus, care sunt independente de responsabilitățile sale și nici de valabilitatea acestora.