Termeni de utilizare

Termeni de utilizare

Acest site este proprietatea Silvanus srl. Informatia disponibila pe acest site despre Silvanus srl se vrea a fi cat se poate de corecta. Cu toate acestea, nu putem garanta pentru corectitudinea informatiei. Silvanus nu-si asuma nicio responsabilitate pentru vreo greseala din continutul acestui site.

Declaratiile facute pe acest site au fost facute in concordanta cu cunostintele si convingerile noastre. Cu toate acestea, rezultatele finale pot diferi in mare masura de declaratiile initiale, deoarece depind de un grup de factori de natura competitionala si macroeconomica care sunt in unele cazuri foarte dificil de actualizat constant pe acest site. Accesand acest site, acceptati fara nicio restrictie sau rezerva urmatorii Termeni Generali de Utilizare a Site-ului pe care ii puteti vizualiza sau tipari.

Orice responsabilitate pentru prejudiciile survenite in urma utilizarii acestui website – fara a tine seama de cauzele legale, inclusiv ofensele – este limitata la prejudiciile cauzate cu buna stiinta sau prin neglijenta grava. In aceeasi masura, responsabilitatea obligatorie Silvanus fata de incalcarile contractuale, totalitatea reclamatiilor va fi limitata la prejudiciile previzibile. Acest lucru nu va afecta responsabilitatea Silvanus in privinta legii Responsabilitatilor Produsului sau in alte garantii oferite anterior. Deasemenea, limitarile responsabilitatilor mai sus mentionate nu se aplica in cazul vatamarilor corporale, atentarii la viata sau sanatatea unei persoane.

Silvanus se angajzeaza sa nu permita intruziunea virusilor pe websitul Silvanus, pe de alta parte, Silvanus nu poate asigura absenta totala a virusilor. Drept urmare, recomandam o atentie deosebita pentru protectia impotriva virusilor (ex: prin scanare) inainte de descarcarea de date si documente de pe website.

Silvanus nu raspunde de greselile sau erorile serviciilor oferite pe website-ul Silvanus, independente de responsabilitatile sale, nici de validitatea acestora.